Justin Fields probeert opmerkingen na de game te verduidelijken die Bears-fans boos maakten

Chicago Bears tegen Green Bay Packers

Getty Images

Justin Fields had zondag geen goede nacht, hij wierp slechts 70 yards en rende voor 20 in een verlies van 27-10 voor de Packers. Het bracht de Bears quarterback naar 0-3 tegen de Packers in zijn carrière.

Zijn nacht werd nog erger toen een verslaggever na de wedstrijd aan Fields vroeg of het verlies meer pijn deed omdat Bears-fans de scheve rivaliteit willen keren sinds Aaron Rodgers de starter van Green Bay werd.

Fields kwam in de problemen met Bears-fans en zei: “Ja, het doet meer pijn in de kleedkamer dan de Bears-fans. Aan het eind van de dag steken ze er geen werk in. Ik zie de jongens elke dag in de kleedkamer. Ik zie hoeveel werk ze erin hebben gestopt. Het doet pijn om uit zo’n teleurstellend verlies te komen.’

Woensdag probeerde Fields zijn opmerkingen van zondag te verduidelijken.

“Ja, ik was boos na de wedstrijd. Ik wil dit nu bespreken om alles op te helderen’, zei Fields via Courtney Cronin van ESPN. “Er was een ding dat ik zondag na de wedstrijd zei, waarbij ik zei dat de fans niet werken. Ten eerste was ik gefrustreerd na de wedstrijd. Ten eerste, ik wilde niet met jullie praten. Ik had geen zin om met jullie te komen praten. Dus ik had beter moeten uitleggen wat ik daarmee bedoelde.

“Wat ik daarmee bedoelde, is dat ik het heb over werk met betrekking tot de wedstrijd van zondag, het winnen van de wedstrijd. Ik ken geen fans. Ik weet niet wat ze in hun persoonlijke leven doen. Ik respecteer elke fan die we hebben. Ik ben blij dat we fans hebben. Ik zou nooit iemand minachten voor wat ze doen of wat ze graag doen. Het kwam er zo uit. Sommige sociale-mediakanalen citeerden mijn citaat en ze kregen er een grote buzz van. Dus dat hebben ze natuurlijk geweldig gedaan. Natuurlijk gaan sociale media dat doen. Maar dat wilde ik even ophelderen.”

Fields zei dat hij een belangrijke les heeft geleerd na het opzwepen van sociale media met zijn opmerkingen.

“Ik heb er met mijn vader over gepraat, en zolang ik in deze positie zit, zullen er dingen zijn die opduiken, dus gewoon wetende dat zolang ik in dit beroep zit, het nooit om weg te gaan, dus je moet ofwel heel duidelijk zijn in alles wat ik zeg, heel beschrijvend zijn voor wat ik bedoel, of gewoon helemaal niets zeggen,’ zei Fields.

Leave a Comment