Deze Samsung Smart Monitor heeft mijn leven veranderd (echt waar), en het kost slechts $ 330 op Black Friday

Ik kocht een Samsung Smart Monitor M7 voor Black Friday en het heeft mijn workflow al enorm verbeterd.


6504337_sd

Samsung M7 32-inch 4K Smart-monitor

De Samsung Smart Monitor M7 heeft alles wat je nodig hebt voor werk en ontspanning in één oplossing ingebouwd, en dat alles voor een betaalbare prijs.

Ik ben niet het type persoon dat graag op Black Friday winkelt, maar een ding dat ik dit jaar echt nodig had, was een nieuwe monitor. Mijn oude Dell 27-inch 4K-monitor uit 2015 voelde te krap en verouderd aan en voldeed gewoon niet meer. Ik gebruikte ook een MiniDisplay Port-naar-HDMI-adapter om mijn pc op de monitor aan te sluiten, evenals mijn Mac Mini wanneer ik die nodig had, aangezien ik de HDMI-poort alleen voor mijn Xbox nodig had. Om het nog erger te maken, had ik zelfs onhandige luidsprekers op mijn bureau die waren aangesloten op de 3,5 mm koptelefoonaansluiting op de Dell-monitor.


Er zijn nu echter zoveel nieuwe monitoren met 4K-resolutie die zijn gebouwd voor gaming, productiviteit of het maken van inhoud, en het was verwarrend om erachter te komen welke aan mijn behoeften voldeed. Toen vond ik de Samsung Smart Monitor M7. Het was tijdens Black Friday te koop voor $ 329, en het was echt wat ik altijd al wilde hebben. Het gaf me een enkele hub voor werk en ontspanning.


Geweldig voor al mijn pc’s met USB-C met geïntegreerde luidsprekers

Luidsprekervolume op de Samsung Monitor M7

De belangrijkste reden dat ik de Samsung Smart Monitor M7 kocht, was vanwege de USB-C-connectiviteit en de geïntegreerde luidsprekers. Met slechts één kabel kan ik verbinding maken elk van de laptops die ik bezit en ga meteen aan het werk zonder me zorgen te hoeven maken over dongles. De USB-C-connectiviteit op deze monitor levert zowel stroom als data voor mijn apparaten, dus ik hoefde niet eens te overwegen om de Surface Connect-oplader te gebruiken met mijn Surface Pro 9.

Dankzij het grote formaat van 32 inch en de 4K-resolutie boordevol pixels, heb ik nu tot vier verschillende Microsoft Edge-vensters naast elkaar gestapeld als ik werk, en ik heb het gevoel dat ik zoveel meer werk kan verzetten. En met de ingebouwde luidsprekers krijg ik ook kwaliteitsgeluid.

De twee vrije HDMI-poorten voor mijn Xbox en Mac Mini

Een Surface Pro 8 en Xbox aangesloten op de Samsung Smart Monitor M7

Ik ben dol op de extra HDMI-poorten op de Samsung Smart Monitor M7. Ik heb mijn Xbox Series X aan mijn bureau en aangezien ik USB-C gebruik om verbinding te maken met mijn pc, heb ik de console aangesloten op een van de twee HDMI-poorten op de monitor. Ik weet dat dit geen monitor is die is ontworpen om te gamen, omdat hij geen HDMI 2.1 heeft (hij heeft alleen HDMI 2.0 die maximaal 60 Hz haalt), maar met 4K-resolutie en ondersteuning voor HDR10 zien mijn Xbox-games er nog steeds geweldig uit. Het display ziet er ook helder uit, zodat alles wat ik speel op mijn Xbox tot leven komt. Ik had nooit zo’n gevoel over mijn oude Dell-monitor.

En aangezien ik nu de ruimte heb, laat ik mijn Mac mini gewoon aangesloten op de HDMI-poort. Dus technisch gezien hebben alle drie de apparaten die ik aan mijn bureau gebruik nu speciale aansluitingen op mijn monitor. Ik hoef niet meer met kabels te goochelen.

Veel entertainment met Tizen OS, plus een afstandsbediening

De Samsung Monitor M7 Remote in handen.

De Samsung Monitor M7 doet één ding dat de meeste andere monitoren niet doen en dat is werken als entertainmenthub. De monitor wordt geleverd met een geweldige afstandsbediening die ik gebruik om tussen de verschillende ingangen te schakelen, wat geweldig is omdat je op andere monitoren knoppen aan de zijkant of achterkant van de schermen moet gebruiken, wat nogal onhandig kan zijn. Ik gebruik ook ingebouwde apps zoals Amazon Prime Video, en dat kan ik nu doen zonder zelfs maar mijn pc aan te zetten.

Ik wil ook de afstandsbediening noemen, omdat deze je toegang kan geven tot de vele slimme functies van de Samsung Smart Monitor M7. Ik gebruik bijvoorbeeld AirPlay om dingen van mijn iPad naar het scherm te streamen. Het is super gaaf om een ​​monitor van desktopformaat te zien met al deze functies. Het doet meer denken aan een tv.

Een geweldige koop

De Samsung Smart Monitor M7 was mijn Black Friday-aankoop, en als het me zou helpen mijn levensstijl te verbeteren, zouden anderen er misschien hetzelfde over denken. Het is een geweldige monitor, en hoewel de deal niet de beste is (slechts $ 70 korting), maakte deze monitor van $ 330 een enorm verschil voor mij. Er zijn echter andere monitoren te koop deze Black Friday, als deze je aandacht niet trekt zoals de mijne.

6504337_sd

Samsung M7 32-inch 4K Smart-monitor

$ 399,99 $ 329,99 Bespaar $-70

De Samsung Smart Monitor M7 heeft alles wat je nodig hebt voor werk en ontspanning in één oplossing ingebouwd, en dat alles voor een betaalbare prijs.

Leave a Comment