Community Focus: Kujay > Nieuws

Fijne vrijdag, Wachters! Welkom terug bij een van onze favoriete segmenten op Bungie.net, de Community Focus van deze week! Deze week zijn we aan het chatten met een maker van inhoud die een behoorlijk rad-dagbaan heeft, Kujay!

Hallo Kujay! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om met ons te chatten! Dus laten we beginnen met een beetje achtergrond. Wie ben je, wat zijn je voornaamwoorden en waar kom je vandaan?

Hallo, mijn naam is Kujay (hij/hem). Ik ben overdag een vliegtuigontwerper en a Lotsbestemming contentmaker bij het vallen van de avond! Ik ben opgegroeid in een klein stadje in het oosten van Kansas voordat ik uiteindelijk na mijn studie naar Zuid-Californië verhuisde.

Wacht, vliegtuigontwerper? Ja, daar moeten we het straks even over hebben. Maar eerst, wat heeft je ertoe gebracht om te gamen en content te maken?

Ik kwam al op zeer jonge leeftijd in aanraking met gamen, toen ik nog maar vier jaar oud was. Ik ging net naar de kinderopvang en er was een Super Nintendo waar alle kinderen mee konden spelen. De eerste game die ik ooit speelde was Yoshi’s eiland (tot op de dag van vandaag nog steeds een geweldige game!), en mijn god, ik was meteen verslaafd! Snel vooruit ongeveer 20 jaar, en nadat ik naar SoCal was verhuisd, merkte ik dat ik VEEL meer vrije tijd had dan ik op school gewend was (cursussen lucht- en ruimtevaarttechniek is geen grap!). Toen, kort na de lancering van Rise of Iron, begon een vriend van mij die aan het streamen was, me te porren over het uitproberen van streaming voor mezelf. Nadat ik hem een ​​paar maanden had weggeduwd, gaf ik uiteindelijk toe en kocht een PS4-webcam. Ik ontdekte dat streamen ontzettend leuk is (en iets waar ik heel goed in ben), zozeer zelfs dat ik het nu al bijna zes jaar doe!

Dat klinkt als mijn soort kinderopvang. 😊 Oke, grote vraag hier – hoe in de wereld balanceer je zowel een fulltime baan als het creëren van content?

Door de jaren heen is het moeilijk geweest om mijn professionele carrière in evenwicht te brengen met de contentcreatie-kant van mijn leven. In de beginjaren streamde ik VEEL meer, ik kwam elke vrijdag tot en met maandag in streams (meestal met veel hulp van Trials of Osiris!). Maar naarmate de jaren verstreken en de verantwoordelijkheden voor mijn dagelijkse baan begonnen toe te nemen, begon ik de hoeveelheid inhoud die ik naar buiten duwde terug te schroeven. Ik ben me de afgelopen twee jaar meer gaan focussen op YouTube, omdat ik het ‘stukjes’ kan doen, in plaats van de camera te laten draaien voor een livestream. En aan de Twitch-kant van het huis ben ik nu vooral een ‘weekendstrijder’, met streams alleen op zaterdag en zondag. Het was moeilijk om met de twee kanten van mijn leven te jongleren, maar het was ook ERG lonend. Hoeveel mensen mogen doordeweeks vliegtuigen ontwerpen en komen dan in het weekend thuis met een succesvolle stream en YouTube-kanaal? Het is iets wat ik niet vanzelfsprekend vind!

Goh, dat klinkt gewoon als zo’n wilde rit, en je lijkt zo geweldig werk te hebben gedaan om het te onderhouden. Dus je noemde Yoshi’s Island, maar hoe vond je? Lotsbestemming?

Dus, interessant genoeg, had ik eigenlijk een behoorlijk lange pauze genomen van het gamen toen Lotsbestemming kwam roepen. Nadat ik Skyrim in mijn laatste jaar van de middelbare school helemaal uit mijn dak had gegooid, heb ik tijdens mijn eerste of tweede jaar van de universiteit helemaal niet veel gegamed. Ik werd echter teruggetrokken door de PS4-remaster van The Last of Us (GEWELDIGE game trouwens!), Die ik nooit de kans kreeg om te spelen toen het oorspronkelijk werd gelanceerd. En dan, als door “lot” (knipoog), een paar dagen nadat het klaar is De laatste van onsIk heb een e-mail ontvangen van Sony die me uitnodigt om de komende . te spelen Lotsbestemming alfa. Ik was altijd meer een Plicht kind dat opgroeide, maar veel van mijn jeugdvrienden waren MASSIEF Halo fans. Toen ik hen vroeg naar het volgende project van Bungie met Lotsbestemmingze moedigden me allemaal aan om het te proberen, en beschreven het spel als een mashup van Plicht, Haloen “Ruimte Skyrim.” Ik besloot kort daarna de alpha uit te proberen en ik was meteen verkocht. Het vuurgevecht was verreweg de beste die ik ooit had meegemaakt. En nu, meer dan acht jaar later, ben ik nog steeds even hulpeloos verslaafd aan… Lotsbestemming want ik was de eerste keer dat ik ooit in de Cosmodrome landde.

Een day one-speler, leuk om te zien! Op wat voor soort inhoud richt je je graag als je streamt of video’s maakt?

Ik focus me graag op de inhoud van het eindspel binnen Lotsbestemming, met een focus meer op de PvP-kant, of het nu Trials of Osiris of Iron Banner is. Ik ben ook dol op GM Nightfalls en raids, en ik geniet vooral van de eerste raid-ervaringen met mijn groep!

Dat is supergaaf! Endgame-inhoud kan zo uitdagend zijn, dus het is echt gaaf om te zien dat makers van inhoud zoals jij anderen helpen lesgeven en hoeden. Voor die nieuwere spelers, wat is iets waarvan je zou willen dat je het wist voordat je begon, of in ieder geval aan het begin van je Lotsbestemming reis?

Eerlijk gezegd, ik wou dat iemand me had verteld hoe grondig ik zou worden opgenomen in de… Lotsbestemming universum en de bredere Bungie-gemeenschap. Hoe speel ik na acht jaar nog steeds hetzelfde spel?! Hahaha, grapje =). Maar in alle ernst, ik wou dat ik wist hoe belangrijk het was om een ​​solide groep mensen te vinden om te spelen Lotsbestemming met. Ik speelde een behoorlijke tijd solo tijdens vanilla D1 voordat ik mijn weg vond naar LFG-websites (Looking for Group). Als ik niet gevangen was genomen door de magie van OG Vault of Glass, is de kans groot dat ik gestopt ben met spelen Lotsbestemming tijdens die vroege dagen. De game is enorm leuk om te spelen als je vrienden hebt om in hardere inhoud te springen en builds en ideeën van te laten stuiteren. Daarom ben ik ongelooflijk enthousiast over Guardian Ranks en de in-game Fireteam Finder die eraan komt Lotsbestemming 2 volgend jaar. Ik denk dat die als katalysator zullen dienen voor duizenden spelers om hun eigen vriendengroepen te gaan vormen en het echte “eindspel” van Lotsbestemming.

Klopt ja! Heb je advies voor spelers die hun vaardigheden als speler willen verbeteren, aangezien de inhoud van het eindspel je focus is?

Als jij iemand bent die dieper in de eindspelervaringen wil duiken in Lotsbestemming en je vaardigheden te verbeteren, is het absoluut beste wat je kunt doen, andere spelers bereiken en een vriendengroep bouwen die je kunt spelen Lotsbestemming met. Terwijl Lotsbestemming solo kan worden gespeeld, wordt het volledige potentieel van de game gerealiseerd wanneer je een gevestigde groep mensen hebt waarop je kunt leunen, zowel in informele PvE-omgevingen als diep in de loopgraven van Trials. Teamwerk laat de droom echt werken, en je zult na verloop van tijd een betere speler worden wanneer je samenwerkt met andere gelijkgestemde spelers.

Oké, het is tijd om te vragen, wat is je hoofdpersoon en favoriete subklasse?

Ik zal hier waarschijnlijk veel woede uithalen, maar Hunter is mijn hoofdpersoon en ik ben nu al bijna vijf jaar hopeloos verslaafd aan Stompees. Helemaal teruggaand naar Modern Warfare 2, ging mijn favoriete manier om FPS-games te spelen altijd over snelheid, snelheid en nog eens snelheid! Daarom ben ik absoluut VERLIEFD op Arc 3.0 Hunter. De Speed ​​Booster is gewoon *de kus van de chef* en Gathering Storm is nu misschien wel de coolste Super in de game. Vroeger speelde ik Arcstrider van seizoen 2 tot en met 8, dus thuiskomen bij mijn oude baby met Arc 3.0 was geweldig!

Oh ja, snel gaan in videogames is altijd leuk! 😊 Wat voor sfeer heeft je kanaal?

Mijn kanaal heeft de neiging om de grens te bewandelen tussen zowel vermakelijk als educatief. Zo meteen duiken we diep in de overlevering van Destiny’s universum en begin te speculeren over toekomstige verhalen. In de volgende zal er iets volkomen belachelijks gebeuren binnen een Crucible-wedstrijd (ten koste van mijn tegenstander OF mezelf, beide gebeuren vaak!). We zullen het vaak hebben over builds of de staat van het spel als geheel, terwijl we het allemaal behoorlijk luchtig houden met veel gelach onderweg. Net als de balans tussen mijn werk en het maken van inhoud, gedijt mijn kanaal in zijn dualiteit tussen educatie en entertainment.

Vermakelijk en leerzaam en toch luchtig? Klinkt als mijn soort plek!

Oké, het wordt tijd om ons interview af te ronden, maar ik wilde het wel vragen omdat je tot nu toe erg inspirerend was in ons gesprek. Wat is iets dat je zeker wilt weten dat elk Nieuw Licht weet wanneer ze zich bij de Guardian-rangen voegen?

Met de huidige New Light-ervaring kan het overweldigend aanvoelen als je eenmaal je introductie in de Cosmodrome hebt afgerond. Je wordt naar de Towe geroepen en je krijgt quest na quest na quest voorgeschoteld. Mijn advies zou zijn om slechts EEN van die speurtochten te kiezen en je er alleen voor te zetten. Tegen de tijd dat je die eerste zoektocht hebt voltooid, is de kans groot dat je nieuwe wapens hebt geprobeerd, je kracht een beetje hebt vergroot en in het algemeen een gevoel hebt gekregen voor de gameplay-loop van Lotsbestemming. En als de meeste mensen eenmaal zo ver zijn, is de gameplay alleen meestal voldoende om ze verslaafd te maken!

Voor meer specifieke tips, begint 1000% Destiny Item Manager te gebruiken voor een enorm verbeterde voorraadervaring. Dat, en zorg ervoor dat je elke dag bij Ada-1 incheckt voor die lieve, lieve gevechtsmods!

En tot slot, waar kunnen mensen je vinden?

Ik stream elke zaterdag- en zondagochtend op Twitch, met af en toe een video-upload op YouTube. Ik ben ook erg actief in het land van Twittermet veel hete takes en shenanigans om zowat iedereen bezig te houden!
Heel erg bedankt Kujay dat je met me omging! Zorg ervoor dat je zijn kanalen gaat bekijken en volg hem als je vibe met zijn inhoud. Als je onze meest recente Community Focus met Leyla nog niet hebt bekeken, kun je dat nu doen! En blijf ons tot de volgende keer taggen met je Community Focus-aanbevelingen op onze sociale kanalen.

Blijf sluw, Wachters!

Sam

Leave a Comment