Brooke Burke EXCLUSIEF: De ster, 51, onthult de ENIGE oefening die een verschil maakt

Brunette bombshell Brooke Burke heeft de enige oefening gedeeld die je lichaam kan veranderen.

De 51-jarige tv-presentator deed de laatste tijd een plankuitdaging op haar app Brooke Burke Body.

‘De training is echt zwaar, maar het heeft zoveel voordelen. Het zet je stofwisseling op gang. Het snijdt je kern uit’, zei de Dancing With The Stars-veteraan die haar merk Longevity promoot. ‘Het ontwikkelt de kracht van het bovenlichaam. Het is echt heel uitdagend, dus het geeft een geweldig gevoel van voldoening.’

Slimme zet: brunette bom Brooke Burke heeft de enige oefening gedeeld die je lichaam kan veranderen

En als je het maar een paar minuten per dag doet, kan het wonderen doen.

‘Ik kan niet zeggen dat het één ding is, maar planken, als je elke dag twee minuten planken doet, verandert je lichaam’, voegde de ex van Baywatch-acteur Dave Charvet eraan toe.

Ze sprak ook over een nieuwe methode.

‘Ik hou ook erg van mantra-bewegingen, een positieve dialoog verweven met ritme en lichaamsbeweging. Ik moet flink zweten tijdens mijn trainingen. Dus voor mij is het een brandwond van het hele lichaam, van top tot teen en lichaamssculptuur.’

De tv-presentator sprak exclusief met DailyMail.com om Longevity By Brooke Burke Body, dat plantaardige superfoods verkoopt, te promoten.

Fit en fantastisch vrouwtje: de 51-jarige tv-presentator deed de laatste tijd een plankuitdaging bij Brooke Burke Body

Fit en fantastisch vrouwtje: de 51-jarige tv-presentator deed de laatste tijd een plankuitdaging bij Brooke Burke Body

Bereiken: 'De training is echt zwaar, maar het heeft zoveel voordelen. Het zet je stofwisseling op gang. Het snijdt je kern uit, 'zei de Maxim-stapel die haar merk Longevity heeft gepromoot. 'Het ontwikkelt de kracht van het bovenlichaam. Het is echt heel uitdagend, dus het geeft een geweldig gevoel van voldoening'

Bereiken: ‘De training is echt zwaar, maar het heeft zoveel voordelen. Het zet je stofwisseling op gang. Het snijdt je kern uit, ‘zei de Maxim-stapel die haar merk Longevity heeft gepromoot. ‘Het ontwikkelt de kracht van het bovenlichaam. Het is echt heel uitdagend, dus het geeft een geweldig gevoel van voldoening’

Nog een gezonde truc? Het blijkt dat de schoonheid zichzelf nooit ‘hangry’ laat worden, omdat ze afhankelijk is van kleine maar gezonde snacks om te voorkomen dat ze zich overgeeft aan slechte keuzes.

En ze houdt ook al haar eten binnen een bepaald tijdsbestek omdat ze met tussenpozen sneller is.

Als ze de munchies krijgt, geeft ze toe.

‘Ik ben geen grote snacker, maar de tijd die ik in de auto van en naar school doorbreng en sport is een heel gemakkelijke tijd om iets te willen snacken’, zei de moeder van vier kinderen.

Sterke dame: En als je het maar een paar minuten per dag doet, kan het wonderen doen. 'Ik kan niet zeggen dat het één ding is, maar planken, als je elke dag twee minuten planken doet, zal je lichaam veranderen'

Sterke dame: En als je het maar een paar minuten per dag doet, kan het wonderen doen. ‘Ik kan niet zeggen dat het één ding is, maar planken, als je elke dag twee minuten planken doet, zal je lichaam veranderen’

‘Ik probeer het gezond te houden door een bewuste snacktas klaar te zetten die ik bij me houd voor mezelf en mijn kinderen. Er is niets erger dan ‘hangry’ te zijn en dan beginnen we slechte keuzes te maken.’

Maar ze snackt alleen in haar raam.

‘Ik vast met tussenpozen, dus zolang ik me aan mijn eet- en rustvenster houd, denk ik niet dat het er echt toe doet.

‘Wat ik zo leuk vind aan intermitterend vasten, is dat het je een beetje meer bewegingsruimte en gratie geeft in je eetvenster, dus ik voel me niet schuldig als ik honger heb en ik een kleine middag nodig heb om me op te halen.

Afgezwakt en gebruind: ze sprak ook een nieuwe methode. 'Ik hou ook erg van mantra-bewegingen, een positieve dialoog verweven met ritme en lichaamsbeweging. Ik moet flink zweten tijdens mijn trainingen. Dus voor mij is het een brandwond van het hele lichaam, van top tot teen en lichaamssculptuur'

Afgezwakt en gebruind: ze sprak ook een nieuwe methode. ‘Ik hou ook erg van mantra-bewegingen, een positieve dialoog verweven met ritme en lichaamsbeweging. Ik moet flink zweten tijdens mijn trainingen. Dus voor mij is het een brandwond van het hele lichaam, van top tot teen en lichaamssculptuur’

‘Dus ik denk dat het antwoord nee is, ik geloof niet echt in de theorie dat je op een bepaald moment van de dag moet stoppen met snoepen.’

En ze let goed op wat ze eet.

‘Ik ben een ijverige etikettenlezer. Ik denk dat we dat moeten zijn. Er is zoveel rotzooi, vooral met verpakt voedsel’, zei de Playboy-covergirl.

‘Ik ben zelf in het lab geweest om dit product te maken en de ontwikkeling te volgen. Ik ben erg trots op de hoge integriteit van de ingrediënten in dit merk. Het smaakt geweldig en er zit niets in de blend dat we niet nodig hebben.’

Gewoon eten! Het blijkt dat de schoonheid zichzelf nooit 'hangry' laat worden, omdat ze afhankelijk is van kleine maar gezonde snacks om te voorkomen dat ze zich overgeeft aan slechte keuzes. En ze houdt ook al haar eten binnen een bepaald tijdsbestek omdat ze met tussenpozen sneller is

Gewoon eten! Het blijkt dat de schoonheid zichzelf nooit ‘hangry’ laat worden, omdat ze afhankelijk is van kleine maar gezonde snacks om te voorkomen dat ze zich overgeeft aan slechte keuzes. En ze houdt ook al haar eten binnen een bepaald tijdsbestek omdat ze met tussenpozen sneller is

Nu de feestdagen naderen, is Brooke voorzichtig.

Ze houdt van seizoensgebonden gerechten.

‘Ik ben een grote tuinier, dus het maakt me erg blij om uit mijn tuin te plukken om die liefde en organische sfeer in mijn keuken voor mijn gezin te brengen’, zei Brooke.

‘Ik hou van herfstwortelgroenten. Bieten. Pompoensoep. Ik hou van pompoen! Ik hou van de geur van pompoen en kruiden. Ik hou van kaneel en nootmuskaat in mijn herfstsmoothies.

‘Bevroren peren in plaats van bananen zijn echt lekker. Ik hou ook van warm comfort food. De zomer is knapperiger voedsel en kleuren van de regenboog. En de feestdagen zijn een beetje meer wortelgroente en gebakken diners.’

Meestal hunkeren mensen in de herfst naar koolhydraten, maar ze heeft een manier om dat te omzeilen.

Snack hier op: als ze de munchies krijgt, geeft ze toe. 'Ik ben geen grote snacker, maar de tijd die ik in de auto van en naar school doorbreng en sport is een heel gemakkelijke tijd om iets te willen snacken', zei de moeder van vier

Snack hier op: als ze de munchies krijgt, geeft ze toe. ‘Ik ben geen grote snacker, maar de tijd die ik in de auto van en naar school doorbreng en sport is een heel gemakkelijke tijd om iets te willen snacken’, zei de moeder van vier

‘Ik denk dat wanneer mensen hunkeren naar koolhydraten, er iets in hun lichaam aan de hand is dat ze het nodig hebben of niet geven. Een ding dat ik leuk vind aan het opschudden van de smoothiescène met Longevity, is dat het echt bevredigend is als je je lichaam geeft waar het naar verlangt.

‘Maar als je meer koolhydraten gaat eten, verhoog dan je cardio.

‘Als je wat kilo’s probeert kwijt te raken, zweet dan vaker. Maar als je echt trek hebt in koolhydraten, geef jezelf dan een cheat-dag om bijvoorbeeld van een pizza te genieten en ga dan weer verder met je plan.’

Brooke zei ook dat het andere vrouwen zijn die haar inspireren.

‘De vrouwen met wie ik in fitness reis, motiveren me echt. We pushen elkaar. We komen voor elkaar opdagen. We houden elkaar verantwoordelijk. We lachen ook samen, zweten samen en moedigen elkaar aan. We schreeuwen tegen elkaar in de klas en moedigen elkaar aan. Ik vind fitness veel leuker als je het doet met iemand die je inspireert.’

Yummy: Nu steunt de ster Longevity. 'Mijn favoriete smaak is Cacao. Ik doe twee schepjes, soms drie per dag in mijn shakes. 'Er komen zoveel geweldige recepten uit; herfstsmoothies, snelle middagsnacks, wintershakes die lekker en zoet zijn en ook een geweldige dessertvervanger zijn'

Yummy: Nu steunt de ster Longevity. ‘Mijn favoriete smaak is Cacao. Ik doe twee schepjes, soms drie per dag in mijn shakes. ‘Er komen zoveel geweldige recepten uit; herfstsmoothies, snelle middagsnacks, wintershakes die lekker en zoet zijn en ook een geweldige dessertvervanger zijn’

Nu steunt de ster Longevity. ‘Mijn favoriete smaak is Cacao. Ik doe twee schepjes, soms drie per dag in mijn shakes.

‘Er komen zoveel geweldige recepten uit; herfstsmoothies, snelle middagsnacks, wintershakes die lekker en zoet zijn en ook een geweldige dessertvervanger zijn.

‘En ik krijg alles wat ik nodig heb met twee bolletjes Longevity. Vroeger deed ik vijf verschillende supplementen in mijn shake en dat doe ik dankzij Longevity niet meer. Dit product voedt mijn lichaam echt.’

Leave a Comment