Amon-Ra St. Brown vernietigt commandanten, Dyami Brown voor een lichte trekdag

Op de dag dat hij werd uitgeroepen tot NFC Aanvallende Speler van de Week, had Detroit Lions wide receiver Amon-Ra St. Brown niet veel interesse om over die eer te praten.

“Het voelt normaal, eerlijk gezegd,” St. Brown. “Ik ben niet al te opgewonden, zou ik zeggen.”

Voor St. Brown is Aanvallende Speler van de Week een kleine heuvel om te beklimmen. Er zijn veel grotere doelen die hij heeft weggestopt. Dus de prestatie van zondag – een wedstrijd van negen vangsten, 116 yard met twee touchdowns en nog eens 68 yards op de grond – was leuk, maar hij is al verder.

“Ik wil dit seizoen veel meer doen, als team, individueel”, zei St. Brown. “We hebben nog veel games te spelen, nog veel games te gaan, en het is een nieuwe week. Ik was vorige week al vergeten.”

Wat hij echter niet is vergeten, is de 2021 NFL Draft. St. Brown moest wachten tot dag 3 voordat zijn naam werd genoemd, en we weten al dat hij de 16 brede ontvangers die voor hem waren geselecteerd, heeft onthouden.

Wat we misschien niet wisten, is hoe zout hij er nog steeds over is en hoeveel het hem elke week van het NFL-seizoen motiveert.

Neem bijvoorbeeld afgelopen zondag. De tegenstander van de Lions, de Washington Commanders, stelde Dyami Brown op in dat ontwerp van 2021, slechts 30 keuzes voordat St. Brown vertrok. En de brede ontvanger van Lions houdt Brown sindsdien in de gaten.

‘Zelfs de commandanten hadden daar een man voor me. Ik geloof dat zijn naam Dyami Brown is,’ zei St. Brown. ‘Ik weet niet hoeveel vangsten hij had. Dat kunnen jullie me vast wel vertellen. Of hoeveel meter hij had.”

St. Brown is hier vrijwel zeker terughoudend. Hij weet precies hoeveel yards Dyami Brown had, want Dyami Brown speelde zondag slechts in één aanvallende snap en registreerde niet zoveel als een enkel doelwit. De hele tijd keek St. Brown toe.

‘Dat soort dingen vergeet ik niet,’ zei St. Brown. “Ik zie hem over de zijlijn van waar ik sta tijdens het spel, en ik ga elk team de hel geven.”

St. Brown werd vervolgens gevraagd of hij op zondag naar Brown keek.

“Ik heb hem niet veel in het spel gezien.”

Au.

St. Brown heeft zeker het recht verdiend om een ​​beetje onzin te praten. Zijn 184 yards van scrimmage en twee touchdowns op zondag overtroffen Brown’s hele NFL-carrièrestatistieken (165 ontvangen yards, 0 TD’s)

Maar Brown is niet de enige. Kijk naar de andere 15 spelers die voor The Sun God zijn geselecteerd en hun algehele productie vergeleken met die van hem:

Met de focus van St. Brown nu op Minnesota, zou je denken dat ze van zijn woede gespaard zouden blijven. De Vikingen hebben tenslotte geen andere ontvanger opgesteld vóór St. Brown in het ontwerp van 2021. Maar niemand ontsnapt aan het vizier van St. Brown.

“Ze hebben niet (een brede ontvanger opgesteld), nee, maar ze hebben mij ook niet opgesteld. Ik weet dat ze daar een paar keuzes hadden.”

Leave a Comment